Program

Janne Schaffer, 50 år som artist!

Söndag 13/6

Efter 50 år i yrket som musiker och låtskrivare har Janne hunnit med åtskilligt. Vad sägs om 14 soloalbum, filmmusik till tre av Lasse Åbergs filmer, studiomusiker på 50 av Abbas låtar, 69 av Ted Gärdestads låtar, 43 år med Björn J:son Lindhs vackra musik. Janne har också skrivit all musik till Electric banana band där Lasse Åberg stod för texter som Zwampen, Min Piraya Maja och Banankontakt, som också är titeln på familjemusikalen med tänkt premiär i Örebro och som sedan skulle gå land och rike kring under hösten. Pandemin har dock medfört att detta skjutits på framtiden.

Det kommer att bli mycket musik och många stories att njuta av tillsammans med Sandvikens Symfoniorkester, Tobias Ågren, Peter Ljung m.fl.  under Ulf Wadenbrandts ledning.


Nytt datum!! 9 januari 2022!

Denna magiska kväll får du åka med på en resa ut i kosmos tillsammans med Sandvikens symfoniorkester där Gävlesonen Thomas di Leva står vid rodret. Du bjuds på Thomas tidigare men också några av hans senaste alster.
Sandvikens symfoniorkester Forsbacka kammarkör tillsammans med dirigenten Krister Pettersson önskar er välkommen ombord!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *