Bäste musikvän!

Bäste Musikvän,

 

Sandvikens Symfoniorkester hälsar nya och gamla lyssnare välkommen till en ny och spännande säsong!

Årets program spänner som vanligt över ett stort spektrum, från den klassiska musiken över jazzen till folkmusik och vidare till engelsk rockmusik. Sandvikens Symfoniorkester vill kunna roa och samtidigt beröra, väcka tankar och skapa en helhetsupplevelse för våra lyssnare. Våra höga krav på kvalitet välkomnar samtidigt djärva val i vår nyfikenhet och vårt moderna synsätt på hur man kan utveckla musikvalet till program som engagerar såväl våra musiker som vår fantastiska publik.

Under föregående säsong har Sandvikens Symfoniorkester ytterligare förstärkt sin position på musik- och underhållningsscenen. Med fullsatta konsertlokaler, samarbeten med regionens kulturarbetare, organisationer och produktionsbolag och inte minst genom vårt eget Mentors­program, som möjliggör för ungdomar att få verka tillsammans med amatörer och proffs.

Genom våra medlemmars engagerade, tålmodiga och målinriktade arbete, där glädje och kvalitet är givna hörnstenar, kan vi nu bjuda vår publik på ytterligare en fantastisk konsert­säsong.

Välkommen till nya Musikaliska Upplevelser med Sandvikens Symfoniorkester!

Lars Skoglund
Ordförande

[frame src=”http://www.symfoniorkester.com/wp-content/uploads/2012/09/26990_100862906615881_6280697_n.jpeg” width=”IMAGE_WIDTH” height=”IMAGE_HEIGHT” lightbox=”on” title=”Sandvikens Symfoniorkester” align=”center” ]

 

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=1rFqOYEdMuI[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *